вторник, 6 октября 2020 г.

Екологічні знання - школярам

 Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек цього року проходить під гаслом "Шкільна бібліотека та екологічна просвіта учнів". Метою місячника є формування в учнів глибоких переконань у необхідності природоохоронної діяльності, що зумовлено нагальною потребою української держави в екологічно грамотних громадянах із високим рівнем екологічної культури. Екологічна культура учнів визначається відповідальним ставленням до природи і передбачає наявність глибоких знань про навколишнє середовище та засоби його захисту, екологічний стиль мислення, уміння й досвід розв’язання екологічних проблем, безпосередню участь у природоохоронній діяльності.

З 1-го по 30-те жовтня заплановано організацію тематичних книжкових виставок, різноманітних вікторин, заходів, опитування, проведення віртуальних презентацій та мандрівок, щоб навчити та донести до учнів важливість берегти оточуюче довкілля для здорового власного життя та майбутніх поколінь.

Сьогодні учні молодших класів жваво розглядали виставку дитячих енциклопедій "Будь природі другом" та фотографувалися із своїми малюнками про бібліотеку. Є і подарунки, але про них у дописі завтра.

Природа нам - як рідний дім, вона усім - як мати,

Щоб лад завжди був в домі тім - про це нам треба дбати!









Комментариев нет:

Отправить комментарий