вторник, 14 января 2014 г.

Новорічне "Поле чудес"

Восьмого січня в шкільній бібліотеці для учнів 3-4 класів було проведено «Новорічне «Поле чудес». Гра проходила в три етапи, потім – фінал та суперфінал (все, як в справжній грі по телевізору!). Щоб потрапити в число гравців і крутити барабан, учні відгадували загадки про зиму. На барабані був сектор «Фант», тому учасники показували присутнім свої таланти, читаючи вірш, колядку, або співаючи пісеньку (тематика – обовязково новорічна). В ході гри учні відгадали:
1.     Прізвище автора слів пісеньки «В лесу родилась елочка» 
(Р.А. Кудашева)
2.     Прізвище автора слів пісеньки «Маленькой елочке холодно зимой» (З.М. Олександрова)
3.     Прізвище російського письменника, автора повісті «Дядя Федор, пес и кот» (Е. Успенський)
Природньо, гра супроводжувалася демонстрацією музикальних кліпів.
В фінал гри вийшли учні Влад Комаров (3-Б кл.), Ліза Щіпанова (3-Б кл.) та Юра Болдусєв (4-А кл.). Вони повинні були назвати місто України, в якому відкрилася «Казкова резиденція Діда Мороза» (м. Буча). Це коротеньке слово учні відгадували довгенько. А щасливчиком виявився Юра, бо йому випав сектор «+» - можливість просто відкрити букву слова.

Всі учасники гри та активні уболівальники отримали призи, а переможець – ще й іграшку – символ року «Конячку». В кінці гри учні потанцювали під пісеньку «Елочке не холодно зимой», сфотографувалися на фоні барабану та розійшлися з гарним настроєм.



Комментариев нет:

Отправить комментарий