среда, 19 ноября 2014 г.

Подарунок від письменниці

14 листопада на адресу нашої школи надійшла посилка з літературою від Євгенії Пірог - дитячі журнали, нові художні книги сучасних авторів (одну з них - "Хлопчик Вітерець та Золота Планета" - написала сама Євгенія) та, навіть, методичну літературу для вчителя української літератури. Крім того, отримали Подяку з написом "Учасникам відео марафону "42 км" бажаю творчого натхнення! Джінні". Відразу покликала моїх помічниць Маркітан Настусю та Каланчук Орину із 6-А класу - саме вони брали участь у зйомці відеороліка про книгу Олексія Старікова "Здравствуй, день!" Нашу радість розділили дівчатка з 3-А класу - ось так і з'явилися ці фото. Хочу сказати, що кожна з дівчаток відразу взяла додому вподобану книгу, і я навіть не встигла роздивитися подарунок для нашої бібліотеки. Впевнена, дівчата мали гарні вихідні з приємним читанням!
Залишилося лише кілька книжечок:
Татьяна Демкина. Бананы для Фердинанда: В книгу вошли веселые истории. случившиеся с автором за годы жизни в Восточной Африке. Иллюстрации сделаны на основе авторских фотографий.
Оксана Кротюк. Найкраща земля: Книжечка про ослика, який мріяв навчитися літати, щоб помандрувати і знайти найкращу країну.
Радха Тумо. Легенды Андромеды для тех, кто любит жизнь: Философско-фантастическая повесть с очаровательными рисунками Нади Каламеец.

Комментариев нет:

Отправить комментарий