пятница, 10 марта 2017 г.

Флешмоб у бібліотеці

На честь Шевченківських днів в шкільній бібліотеці було проведено флешмоб «Кобзар» у кожній родині».
Флешмоб планувалося провести так – треба було зібратися у бібліотеці на перерві після другого уроку і малим, і дорослим, тобто, і учням, і працівникам школи із збіркою віршів Тараса Григоровича Шевченка «Кобзар» у руках і показати, що ми любимо і цінуємо творчість нашого великого поета і виголосити лозунг «Шевченко – гордість нації!».
Але в дійсності все пішло трішечки по-іншому – одночасно всі бажаючі не змогли зібратися в нашій бібліотеці, бо приходили цілими класами. Тому наш флешмоб розтягнувся на цілих чотири уроки!                                                                     Крім того, виникла ідея не просто сфотографуватися із «Кобзарем» у руках, а ще й почитати вірші із збірки. І навіть, з’явилася черга із бажаючих прочитати вірші Тараса Шевченка. Із відзнятих роликів я змонтувала фільм про наш флешмоб «Кобзар» у кожній родині» і розмістила у фейсбуці.
Приємно, що у флешмобі взяли участь крім учнів ще й вчителі і директор школи Людмила Василівна, а з дорослих не лише мами, а й, навіть, дідусі і бабусі наших учнів. Весь день у бібліотеці панувало  відчуття присутності нашого Великого поета, а день запам’ятався якоюсь невидимою єдністю великої родини.
https://youtu.be/F_-2JEt0BCQ - відео про флешмоб






Комментариев нет:

Отправить комментарий