пятница, 3 марта 2017 г.

Для творчих дітей

Конкурс книголюбів «Моя космічна книжка»: розкажи про свою найулюбленішу книжку та отримай приз

Стартував літературний конкурс для дітей 8 – 12 років «Моя космічна книжка», ініційований проектами «Yakaboo», «1+1 media» та #книголав.
Опис конкурсу:
Уявіть собі, що космічні подорожі стали реальністю і тепер можна запросто полетіти на Марс на зимові канікули чи свята. У політ збираються школярі з усіх куточків планети - з Африки та Австралії, Німеччини та о. Ява.
Мандрівка обіцяє бути дійсно захопливою, правда ж?! Але політ триватиме довго, а місця на космічному кораблі обмаль, тому в маленькі рюкзачки береться найнеобхідніше - зубна щітка, мило, гребінець, полуничний чи вишневий джем у космічному тюбику. І лише одна книжка. Найулюбленіша.
Напишіть командиру космічного корабля, Капітанові Бу. Він неймовірно любить казки і пригоди, але не має часу їх читати, бо повсякчас зайнятий космічними польотами. Розкажіть йому, яка ваша найулюбленіша книжка й, можливо, саме її Капітан Бу візьме в наступний політ!
Умови конкурсу:
Якщо тобі від 8 до 12 років, ти любиш читати і готовий всім розказати про свою найулюбленішу книжку - напиши Капітанові Бу листа з описом найкращої книжки, яку обов'язково потрібно взяти в наступну космічну мандрівку. Твій твір має складатися з 1 аркуша в клітинку звичайного шкільного зошита. Капітан Бу, на жаль, не має часу читати довгі листи.
Листа слід надіслати до 8 травня 2017 року на адресу: вул. Кирилівська,160 Ю, м. Київ, 04073, «Моя космічна книжка».
До журі конкурсу входять Анастасія Герасимова (PR-менеджер Yakaboo.ua), Ксеня Різник (редакторка блогу Yakaboo.ua), Галина Ткачук (дитяча письменниця, літературознавиця, заводійка книгоподій БараБуки) та Міра Київська (літературознавиця, головна редакторка сайту «Букмоль»).
Автори найкращих творів отримають свої нагороди-сюрпризи у травні на Книжковому Арсеналі (м. Київ).
Контакти організаторів проекту:
Телефони: 0-800-600-505, 044-225-0-505
Електронна адреса: myspacebook@yakaboo.com
Поштова адреса: Україна, м.Київ, вул. Кирилівська,160-Ю, 04073.

Докладніше на сайті проекту: http://project164491.tilda.ws

Комментариев нет:

Отправить комментарий